PRIJAVA


Odlično! Želite se prijaviti na enega najbolj domiselnih, duhovitih in celostnih programov za prebujanje sreče v sebi. Pa poglejmo, kaj vam je na voljo:

POLLETNI PROGRAM PREBUJANJA F.A.Y.N. PREMIUM

Namen: Skozi uživanje življenja odkriti svoje najmočnejše skrite želje in poiskati pot za njihovo uresničitev. Ob koncu programa pridemo do točke, ko točno vemo, kako bi v resnici radi živeli in kaj moramo narediti, da stopimo na to pot.

Začetek: jesen 2020 v Mariboru | 26. september 2020 v Ljubljani

Sestavine: Cel dan gurmanska hrana (zajtrk, snack, coffee-break, kosilo), vrhunska glasba (tudi v živo), konstruktivni pogovori o življenju, poglabljanje vase skozi inovativne meditacije, raziskovanje življenja skozi nepozabne dogodivščine (npr. ZipLine) in navdihujoči storytelling-i s posebnimi gosti.

Potek: 1 sobota/nedelja na mesec, od 9. do 17. ure, od aprila do junija in od septembra do novembra

Število prostih mest: 15

Kaj vključuje cena: Vse zgoraj naštete sestavine nepozabnih dogodkov, zagotovoljeno prijetno vzdušje zaradi majhnosti skupine, 1 individualna F.A.Y.N. coaching ura na mesec, vavčer za 50 € za nadaljne coachinge oziroma terapije ter dodatna mini F.A.Y.N. presenečenja na srečanjih. Oh, ja, da ne pozabimo: + vključitev v zaprto klubsko FB skupino F.A.Y.N. PREMIUM, kjer se bodo delili odlični brezplačni nasveti za življenje, delile se bodo vstopnice na zabavne in posebne dogodke ter viharile ideje za boljši svet.

Redna cena: 1150 €
EarlyBird (prijave do 10. julija): 720 €
Prijateljska (v primeru dveh prijav na eno ime): 890€/prijava
Možnost plačila na obroke po individualnem dogovoru.

PRIJAVA NA F.A.Y.N. PREMIUM:

S klikom na gumb “Prijava” boste oddali neobvezujočo prijavo. Vaše mesto bo rezervirano šele, ko boste vplačali izbrano ceno oz. prvi obrok. Takoj po oddani prijavi bomo z Vami vzpostavili stik preko elektronske pošte in Vam posredovali račun.


KRATKE IZKUSTVENE F.A.Y.N. DELAVNICE

Če še niste povsem prepričani, da ste se pripravljeni predati v polletni program, se lahko udeležite tudi priložnostnih izkustvenih delavnic “F.A.Y.N. izkušnja”. Termine in lokacije teh delavnic najdete TUKAJ.