James M. Tomazin

 Človek živi, dokler se giblje.

– James M. Tomazin

James je bioenergetik, trener fitnesa, profesionalni učitelj smučanja, tenisa, učitelj plavanja, dolgoletni reševalec iz vode in reševalec na smučeh, ter učitelj revolucionarne AEQ metode®, ki športnikom, rekreativcem in tudi vsem ostalim pomaga razumeti povezavo med fizičnim telesom in stanjem duha ter tako pozdraviti poškodbe na veliko bolj temeljit način.

Po uspešni sanacije težke poškodbe se je začel poglobljeno ukvarjati s študijem telesa, gibanja, načinov treninga, vadbe in treninga možganov… Poškodba, sedemkratni zlom leve noge, noga je bila 85% odtrgana pod kolkom, zlom leve roke, tri operacije, najkrajša 3,5 ure, dve leti na
berglah, levičar je prisilno postal desničar… Sedaj že 24 let profesionalno deluje v vadbi, športu. Udeležil se je izobraževanj v USA, Nizozemski, Nemčiji, Angliji, Švedski, Finski, Danski, Belgiji, Italiji, Avstriji, Madžarski, Grčiji, na Hrvaškem in seveda v Sloveniji.


Pišite Jamesu

Če želite zasebno svetovanje, trening ali pa bi želeli z Jamesom sodelovati, ste dobrodošli v njegovem elektronskem nabiralniku.