Grega T. Bohinc


Grega T. Bohinc je diplomiran arhitekt, ki pa ga je pot hitro po študiju zanesla v fotografske vode. Fotografija je bila od zmeraj njegova strast, vendar pa je istočasno v sebi vedno nosil nek podjetniški drive in zato je fotografijo hitro uporabil kot temelj za svojo prvo podjetniško zgodbo in med prvimi v Sloveniji, ponudil kreativno fotografiranje novorjenčkov, pod blagovno znamko Zcukr. Zcukr je kmalu postalo prepoznavno ime za kakovostno družinsko fotografijo, Grega pa je začutil, da bi lahko na področju fotografije zgradil še večjo zgodbo. Ustvaril je platformo WishCam, spletni iskalnik fotografov, ki se že poteguje za tuje investicije in načrtuje internacionalizacijo.

Grega je tudi začetnik swing plesa in swing skupnosti na štajerskem, The SwingBrats. Društvo, ki je začelo delovati pred več kot desetimi leti, danes šteje že več kot 100 aktivnih članov in je tudi zaslužno za to, da se v Mariboru ves čas pleše … tako po klubih kot tudi na enem večjih Swing festivalov v Sloveniji, Maribor Swing Festival.

Grega je skozi svoje izkušnje povezovanja podjetništva in kraft dejavnosti razvil poseben koncept ustvarjanja posla za tiste, ki bi svoj hobi želeli spremeniti v resen posel.

Pišite Gregi

Če vas zanima zasebna terapija ali sodelovanje s Sanjo, ste vabljeni v njen elektronski nabiralnik.