F.A.Y.N.


Dajte, priznajte, da vas vse skupaj že malo duši… navidezna sreča, vljudnostne fraze, prazni objemi, dokazovanje s stvarmi, za katere cel svet (globoko v sebi) ve, da v resnici nimajo nobene vrednosti v primerjavi z ljubeznijo, zdravjem in zaupanjem.

Kaj, če vam prišepnemo, da obstaja zelo preprosti način za to, da se osvobodite vsega, kar je v vašem življenju odveč. Vsega, kar vam predstavlja oviro do tega, da bi resnično živeli sebe in izpolnjevali svoje sanje. Vsega. Zdaj. Takoj.

Pa poglejmo…

Svoboda je prebujanje. Sebe. Zdaj. In ne, ne govorimo o tem, da je resničen samo ta trenutek, čeprav je tudi to delno res. In ne, ne govorimo vam, da morate najprej imeti radi sebe, čeprav je tudi to del resnice. Ne govorimo vam o tem, da morate vsak dan razmišljati o svojih ciljih in jim slediti, pa tudi ne o tem, da morate nenehno siliti izven svojega območja udobja. Pravzaprav vam nikamor ni potrebno po svojo srečo in pravzaprav, mi si želimo, da bi vam bilo ves čas udobno. Vse, kar potrebujete za svoj preboj tja, kjer vas čaka vaše pravo življenje, že od rojstva nosite v sebi. V vas je ljubezen. V vas je svoboda. V vas je moč. V vas je namen. V vas je zaupanje. V vas je vizija. In v vas je celost, po kateri hrepenite. Ne verjamete? Razumemo. Tudi mi najprej nismo. Potem pa se nam je zgodil F.A.Y.N.

F.A.Y.N. je užitek. Čisti užitek… no, okej, priznamo, s kančkom adrenalina, ki se včasih pojavi, ker nas raziskovanje popelje v neznane kraje podzavesti. F.A.Y.N. je gurmanska hrana. F.A.Y.N. je vrhunska glasba. V živo seveda. F.A.Y.N. je vdih in je izdih. F.A.Y.N. je ljubezen. Do svojih sanj in vizij. Do življenja, ki se odvija zdaj, tukaj, za nas. F.A.Y.N. je senzacija. F.A.Y.N. je navdih za velike korake. F.A.Y.N. je pravi trenutek na pravem mestu. F.A.Y.N. je resnica. Tista prava in samo naša resnica. Kako zelo si jo želite spoznati? Vašo resnico?

In če bi vam prišepnili še, da se bo veličastni F.A.Y.N. odvijal od aprila naprej enkrat na mesec, nekje, kjer bi bilo naravnost čudovito biti… In da bo zelo intimen…ker F.A.Y.N. ne prenese gneče… F.A.Y.N. si želi samo tiste izbrane, resnično pripravljene ljudi, ki si želijo živeti sebe z vsem srcem. Z vsem srcem. Bi vas zanimalo?