F.A.Y.N. START-UP COACHING

Mnogi med nami točno vemo, kaj si želimo v življenju početi in zelo pogosto je to nekaj, kar na prvi pogled ne spada med najbolj donosne posle. Lahko, da najbolj izmed vsega uživate v slikanju, ali pa popravljanju starih pokvarjenih aparatov, morda ste navdušen fotograf ali pa mojster kakšnega plesa. Točno veste, da bi to radi delali, ampak ne veste, kako bi nekaj takega lahko spravili v posel.

Mi vam pomagamo strukturirati vašo zamisel v poslovno idejo in nato z vami preučimo, kakšne so tržne niše, ki se vežejo na vaše najljubše delo. Skupaj presodimo možnosti za realizacijo in nato naredimo načrt za prve korake.

Pri F.A.Y.N. start-up coachingu v resnici ne gre za tradicionalne start-up pristope, torej za oblikovanje hitro rastočih podjetij, pač pa gre za to, da vam pomagamo sprva ustvariti poslovno strukturo za vašo idejo in potem vam pomagamo narediti prve korake ob zagonu podjetja. Podpremo vas pri oblikovanju vizualne podobe in z marketinškimi pristopi, ki so najboljši v fazi zagona, prav tako pa vas pripravimo na podjetniško okolje, v katerem boste potem s pravim mindset-om v mislih, sami premikali gore.

F.A.Y.N. mnenja

Vse življenje že izdelujem svoje kreme in olja in jih delim med prijetljicami. Odkar pa delam z Grego, pa ugotavljam, da so moji izdelki konkurenčna stvar, ki jo je mogoče zelo dobro prodati.

Bina, o delu z Grego

Grega je direkten, včasih malo neusmiljen, a vedno prijazen. Jaz osebno vem, da potrebujem točno tak pristop, da premaknem svoje sanje v resničnost. Podjetje sem ob Gregovi podpori ustanovil pred enim letom in pred dnevi sem zaposlil že tretjega sodelavca.

Marjan, o delu z Grego

Na F.A.Y.N. Premium delavnici sem odkrila, kako zelo pomembno je zame delo na vrtu. Takoj se mi je zazdelo, da bi moji pristopi lahko bili tudi inovacija na trgu. Na F.A.Y.N. Startup coachingu sem se naučila svoje dozdeve spraviti na papir v uporabno strukturo in narediti prave marketinške strategije za začetek. Zelo zadovoljna s podporo in nasveti!

Miša, o F.A.Y.N. startup coachingu