Maja Monrue

“Zares srečni smo lahko le takrat, ko živimo sami sebe.”


Maja Monrue je intuitivna pisateljica, ki skozi svoje knjige, dogodke in individualna srečanja pomaga ljudem, da najdejo svoj F.A.Y.N. in ga pričnejo zares živeti.

Njeno prvo knjigo, knjigo za moške o tem, kako ljubiti sodobno žensko na način, da sta na koncu resnično srečna oba, je prebralo že več kot tisoč slovenskih bralcev. Njenih pogovorov o življenju si je ogledalo že več sto ljudi in njene delavnice so zmeraj polne do zadnjega kotička.

Maja je diplomirala iz podjetništva, vendar jo je vse življenje vleklo v raziskovanje sreče in resničnega življenjskega zadovoljstva. Tako je nastalo njeno diplomsko delo Kako s podjetniškim udejstvovanjem graditi življenjsko zadovoljstvo, in tako sta nastali tudi obe njeni knjigi; Pot do Nje – kot intuitivno sporočilo sodobne ženske, moškim ter FAYN – kot predaja intuitivnih povabil k drugačnemu pogledu na življenje. Tako, intuitivno, nastaja vsako njeno delo, ki ga ustvari za svet.

Kot pisateljici in ženski, ki je še pred svojim tridesetim letom preorala vse tipične življenjske postojanke, se ji namreč v mislih nenehno pojavljajo pestra spoznanja o življenju, ki jih nato pretvori v pisateljski zapis na blogu, na straneh svojih knjig ali pa kar iz oči v oči na zasebnem coachingu. Skozi dogodke in delavnice na svoj pristen način in z vsem srcem predaja svoje zamisli o tem, kako zelo pomembno je živeti F.A.Y.N.

Pišite Maji

Če vas zanima zasebno delo na sebi ali sodelovanje z Majo, ste vabljeni v njen elektronski nabiralnik.