Grega T. Bohinc

Da se lahko prav odločiš, moraš najprej verjeti v moč lastne presoje.


O Gregi kmalu…

Pišite Gregi

Če vas zanima zasebno svetovanje ali sodelovanje z Grego ste dobrodošli v njegovem elektronskem nabiralniku.

Nič ni večno…in hkrati je ta trenutek prav tisti, ki ga v večnosti lahko ohraniš.


Kmalu več o Sanji …

Pišite Sanji

Če vas zanima zasebna terapija ali sodelovanje s Sanjo, ste vabljeni v njen elektronski nabiralnik.

“Zares srečni smo lahko le takrat, ko živimo sami sebe.”


Maja Monrue je intuitivna pisateljica, ki skozi svoje knjige, dogodke in individualna srečanja pomaga ljudem, da najdejo svoj F.A.Y.N. in ga pričnejo zare živeti.

Njeno prvo knjigo, knjiga za moške o tem, kako ljubiti sodobno žensko na način, da sta na koncu resnično srečna oba, je prebralo že več kot tisoč bralcev. Njenih pogovorov o življenju si je ogledalo že več sto ljudi in njene delavnice so zmeraj polne do zadnjega kotička.

Maja je diplomirala iz podjetništva, vendar jo je vse živlejnje vleklo v raziskovanje sreče in resničnega življenjskega zadovoljstva. Tako je nastalo njeno diplomsko delo Kako s s podjetniškim udejstvovanjem graditi življenjsko zadovoljstvo in tako je nastala njena knjiga, Pot do Nje – kot intuitivno sporočilo sodobne ženske, moškim. Tako nastaja vsako njeno delo, ki ga ustvari za svet.

Kot pisateljici in ženski, ki je še pred svojim tridesetim letom preorala vse tipične življenjske postojanke, se jih namreč v mislih nenehno pojavljajo pestra spoznanja o življenju, ki jih nato pretvori v pisateljski zapis na blog ali v svojih knjigah.

Maja na svoj pristen intuitivni način pomaga ljudem, da najdejo svoj F.A.Y.N. in ga pričnejo zares živeti. To počne z vsem srcem.

Spremljajte F.A.Y.N. dogajanje

Vpišite se na našo mailing listo in prejmite F.A.Y.N. informacije

[jetpack_subscription_form show_only_email_and_button=”true” custom_background_button_color=”#e1a766″ custom_text_button_color=”undefined” submit_button_text=”VPIŠI” submit_button_classes=”wp-block-button__link has-text-color has-background” show_subscribers_total=”false” ]