Gaja Klas

Gaja Klas je mojstrica zvočnih vibracij, ambasadorka zvoka in vibracijski coach. S pomočjo zvočnih posod, planetarnih gongov, školj in drugih prvinskih glasbil, prevaja sporočila narave in univerzuma, ki so namenjena skupinam ali posameznikom. Širi vibracijo hvaležnosti do planeta in ljubezen do vsega obstoječega.

Gajina barvita paleta referenc vključuje že več tisoč zvočnih kopeli, koncertov, dogodkov in delavnic za različne odrasle in otroške publike, ob čemer je večkrat uspešno sodelovala s tibetanskimi menihi ter drugimi mojstri.

Skozi leta raziskovanja holističnega zvoka v Sloveniji in tujini je odkrila popolnoma nove in čiste dimenzije zvoka z visokimi vibracijami kristalnih pojočih posod SoundGalaxies. Zaključila je šolanje v tujini kot prvi slovenski AURASOUND zvočni terapevt in večji del časa namenja individualnim seansam, kjer zvok prevaja po principu štirih elementov ob uporabi prvinskih inštrumentov ter svojega glasu.

Gaja zase pravi: »Holistični ‘zdravilni’ zvok je moja strast, ljubezen, delo in prostor, kjer je vse mogoče, kjer poznam vse odgovore in lahko izrazim svoj resnični jaz, s čimer služim človeštvu.«


Pišite Gaji

Če želite zasebno prebujanje z zvokom oziroma zvočnimi vibracijami ali pa želite z Gajo sodelovati, ste dobrodošli v njenem elektronskem nabiralniku.