F.A.Y.N. COACHING

Prav. Zdaj. Je. Pravi. Čas. Ali pa bi želeli še malo počakati … morda preizkusiti še kakšno brezplačno xy metodo za boljše počutje, ki Vas bo ponovno peljala lačne preko vode?

F.A.Y.N. pomeni poiskati življenjsko svobodo tako, da se resnično prebudimo in to zdaj. Zdaj je pravi čas, da začnete živeti sebe. In če si pri raziskovanju svoje resnice želiti imeti prijetno družbo, nekoga, ki vas bo brcnil v rit in istočasno nežno vodil za roko proti Vaši lastni samouresničitvi, potem je F.A.Y.N. coaching prava pot za Vas.

Za začetek se lahko udeležite enega izmed F.A.Y.N. programov in tako spoznate našo F.A.Y.N. ekipo tudi v živo, spoznate naše F.A.Y.N. ideje in naše F.A.Y.N. čudovitosti, ki se jih ne boste mogli nasititi. Nato (ali pa kar takoj, če tako čutite) si privoščite individualni F.A.Y.N. coaching, kjer se bomo posvetili izključno Vam in Vaši izjemni življenjski zgodbi. Pomagali Vam bomo, da boste zbrali vso moč in energijo, ki jo premorete (pa tega niti ne veste), da boste izoblikovali Vaše srčne ideje in zares začutili pogum, da naredite tisto spremembo, ki jo morate še narediti, da se boste končno uresničili v tem življenju.

Mi že danes verjamemo v Vas.

Vse kar potrebujete je želja, da nekaj naredite za svoje boljše življenje, za vse ostalo poskrbimo mi. In obljubimo, z nami se boste na tej poti imeli neopisljivo F.A.Y.N. !

Prvo srečanje se odvije na kavi.
Na naš račun!


F.A.Y.N. mnenja

Neverjetno, da lahko nekdo tako mlad, ustvari nekaj tako kakovostnega.

Tadej Toš, o delu Maje Monrue

Ugotovil sem , da je mnogo informacij iz delavnice nekje v spominu že bilo, Maja pa jih je na zabaven način pozvala na površje in pokazala , da so pomembne.

Iztok Setinc, udeleženec F.A.Y.N. za pare

F.A.Y.N. izkušnja je zabavna, sproščena in cel čas imaš občutek, da je strašno enostavno. Kljub vsemu greš domov z gotovostjo, da si naredil nekaj zase.

Lea Birner, udeleženka F.A.Y.N. izkušnje

Če se hočeš imeti fajn, moraš na tem nekaj narediti. In najbolje je, da si najprej privoščiš F.A.Y.N. (coaching).

Maja Kompan, za zasebni F.A.Y.N. coaching

Še nikoli nisem domov odnesel toliko pozitivne energije v srcu.

Tomaž Kotar, za zasebni F.A.Y.N. coaching

Pogovori, inspiracija, pristnost in pozitiven pogled na življenje – to je vse, kar človek potrebuje!

Darja Klepec, udeleženka F.A.Y.N. izkušnje